Uw kind zal les krijgen van Martine Kienstra.

Zij is een zeer ervaren gediplomeerde zwemdocente, en is in het bezit van de licentie Zwem-ABC. Deze wordt uitgegeven door het Nationaal Platform Zwembaden / NRZ. Ze werkt volgens de BREZ (Bepalingen, Richtlijnen en Examenprogramma's Zwemdiploma's).

In 1997 slaagde zij voor het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) en is vervolgens afgestudeerd aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) en MRT (Motorische Remedial Teaching).

Zij is naast het hebben van een eigen zwemschool; docente bewegingsonderwijs, buurtsportcoach, MRT-er en eigenaresse van Turn Sport Ameland.

Kijklessen

Tijdens de kijklessen mogen alle belangstellenden op de zwemvloer aanwezig zijn. U kunt hier goed zien hoe uw kind zwemt en hoe de lessen gegeven worden. Bovendien zal de leerkracht het een en ander toelichten. Ook bent u dan in de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze kijklessen worden tijdig aangegeven en staan vermeld in de jaarplanning

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden op info@zwemsportameland.nl of tijdens het telefonische spreekuur op de dinsdagavond tussen 19.30 – 21.00 uur. U krijgt schriftelijk een bevestiging dat uw kind op de wachtlijst staat.

Tegen de tijd dat uw kind geplaatst kan worden krijgt u telefonisch bericht.

Datum van aanmelden bepaalt mede de plaatsing voor de lessen.